Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
 

Op dit momenten zijn alle geplande historische bijeenkomsten en activiteiten door Corona tot nader order uitgesteld. Reden voor Rijnlandse Geschiedenis om de nieuwe rubriek Podcasts te starten. In deze rubriek vindt u podcasts over de rijke geschiedenis van Rijnland. De podcasts zijn gemaakt of aangeleverd door de historische organisaties die aangesloten zijn bij Rijnlandse Geschiedenis. Podcasts kunnen ook door Rijnlandse Geschiedenis zelf worden geplaatst, al dan niet op verzoek van derden. In het eerste geval ligt de verantwoordelijkheid bij de plaatsende organisaties, in de tweede situatie ligt de verantwoordelijkheid bij de maker van de podcast. We letten er wel op dat de voorbehouden van fatsoen en ‘goede smaak’ (niet discrimineren, schelden, beledigen enz.) van toepassing zijn. 

Voor de maanden april en mei had Koen Marijt diverse lezingen in het kader van 75 jaar bevrijding op de planning staan. Omdat de lezingen en andere activiteiten door de Corona maatregelen niet doorgingen, is hij begonnen met het maken van de podcast. Zo kan hij de mensen thuis boeiende verhalen meegeven én kan eenieder die dat wil, er vanuit zijn of haar luie stoel gratis naar luisteren.  

Link naar de podcast van Marijt over Noordwijk