Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Vrijdag 16 oktober 2020

Contactgegevens
Kloosterwei 113
2361 XH Warmond
E info@warmelda.nl

Warmond, Historisch Genootschap Warmelda

Warmelda heeft een nieuwe website!

Warmelda heeft een nieuwe website! Historisch Warmond is nu voor iedereen overzichtelijk en aantrekkelijk in beeld gebracht.

De nieuwe website werkt vlot zowel op PC als op mobiele telefoon. Wat is er te vinden? De mysterieuze geschiedenis van de Warmondse ridders en kastelen, de spannende Tweede Wereldoorlog, of de betoverende meesters in de schilderkunst die in Warmond hebben gewoond: al die verhalen worden nu via moderne media zoals films of podcasts verteld.
Ook aan kinderen is gedacht: zij hebben op de website hun eigen domein met veel filmmateriaal.

Ten slotte richt de website zich ook op degenen die comfortabel achter hun PC zelf onderzoek willen doen. U kunt bijvoorbeeld uw adres opzoeken op de historische kaart van Warmond uit 1667, en lezen wie daar toen woonde. Of met een slimme zoekmachine naar historische foto's van het dorp en de bewoners zoeken. En nog veel meer!

Maak nu zelf kennis met de geschiedenis van Warmond op http://www.warmelda.nl