Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Maandag 6 maart 2023

Contactgegevens
p/a Rijnsburgerweg 4
2215 RA Voorhout
E info@hkv-voorhout.nl

Voorhout, Historische Kring Voorhout

Voorhouts Weekblad gezocht

Aan het begin van de tachtiger jaren zag bij uitgeverij Verhagen het eerste nummer van het Voorhouts Weekblad het licht. Vele edities volgden. Tot op heden verschijnt dit weekblad, maar nu onder de naam de Teylinger. Een wel heel bekende Voorhouter, Ferry Knop, versloeg vanaf 1986 tot 2003 het nieuws voor ‘zijn’ weekblad. Wie kent hem niet? Welke Voorhouter zag hem niet dagelijks op zijn brommertje door weer en wind door Voorhout tuffen? Hij was bij iedereen een graag geziene gast, die overal kon aanschuiven. 

Gezocht
Van deze krant bezit de Historische Kring Voorhout (HKV) de jaargangen 1981-1999. Helaas is de serie niet compleet. Er ontbreken de jaren 1982-83, 1986, 1988, 1995 en na 1999. In het kader van het digitaliseren van regionale kranten is de HKV op zoek naar deze ontbrekende jaargangen. Wie helpt de vereniging aan deze kranten.