Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Vrijdag 19 augustus 2016

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Limes Nieuwsbrief augustus 2016

Ook deze zomer en komend najaar gebeurt er weer veel langs de Limes zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt. Zo staat onze agenda vol met activiteiten; in september openen verschillende tentoonstellingen met het thema Limes en Romeinen en in oktober vinden de Maand van de Geschiedenis en de Nationale Archeologiedagen weer plaats. Ook werden er weer verschillende Limes markeringen in het landschap geplaatst en is er een redactieteam opgericht.

Daarnaast is vorige week de uitnodiging voor de Limes Netwerkdag eruit gegaan. Deze middag is bedoeld voor diegene die zich actief bezighoudt met de Romeinse Limes. Bijvoorbeeld bij de overheid, als ondernemer, vrijwilliger, wetenschapper, leraar, deskundige, archeoloog of schrijver. Mocht jij je hierdoor aangesproken voelen. Neem dan gerust een kijkje op onze website voor het programma en meld je aan.

Heb jij interessante nieuwtjes voor in het volgende Limes Nieuwsbrief? Laat het ons dan weten en stuur een mail voor 25 september zodat jouw Limes initiatief in de volgende editie staat! En blijf ons volgens op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws!

Meer over Romeinse Limes Nederland