Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Woensdag 19 december 2018

Contactgegevens
Spanjaarskrocht 110
2211 ER Noordwijkerhout
T 0252-706303
E secretaris@noordwijkerhoutvantoen.nl

Noordwijkerhout, Stichting Noordwijkerhout Van Toen

Noordwijkerhoutse gemeente-items voor NoVaTo

Op vrijdagochtend 14 december bracht burgemeester Goedhart een onverwacht bezoek aan Stichting Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo).

Zoals u wellicht al bekend is voegen Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zich per 1 januari 2019 samen tot de nieuwe gemeente Noordwijk. Als afscheid van een zelfstandige gemeente Noordwijkerhout nam de burgemeester een aantal gemeentelijke items mee, om als aandenken toe te voegen aan de collectie van NoVaTo in de Zeestraat.

Voorzitter Abe Bader mocht onder andere de volgende items van burgemeester Goedhart in ontvangst nemen: de gemeente vlag, kleding die gebruikt is door de ambtenaar van de burgerlijke stand en de bodes, de kop en schotels met het logo van de gemeente Noordwijkerhout en een ets van het gemeentehuis van Noordwijkerhout.

Voorzitter Abe bader van NoVaTo was natuurlijk zeer verguld met de aangeboden items van de burgemeester en de items krijgen een mooi plaatsje in het museum van oud-Noordwijkerhout aan de Zeestraat.