Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Zondag 5 maart 2017

Contactgegevens
Spanjaarskrocht 110
2211 ER Noordwijkerhout
T 06-83908179
E info@noordwijkerhoutvantoen.nl

Noordwijkerhout, Stichting Noordwijkerhout Van Toen

NoVaTo gaat verhuizen!

De stichting Noordwijkerhout van Toen (NoVaTo) verhuist met een groot deel van haar verzamelingen weer terug naar het centrum. Het pand waar in 2014 gedurende de zomermaanden een expositieruimte was ingericht, is voor een periode van vijf jaar gehuurd.

De afgelopen jaren is gebleken dat de toerist de huidige locatie niet kan vinden. En hoewel vanuit Noordwijkerhoutse zijde de toeloop lichtjes omhoog ging waren de bezoekersaantallen niet hoog. NoVaTo heeft als één van haar doelstellingen het bevorderen van de kennis en de belangstelling voor de geschiedenis van Noordwijkerhout en zijn bewoners.

Het bestuur is van mening dat dit in de nieuwe locatie beter onder de aandacht gebracht kan worden. De intentie is om met het weekend van de bloemencorso geopend te zijn. Dat betekent dat door onze vrijwilligers de komende weken nog heel veel werkzaamheden verricht dienen te worden.