Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Zaterdag 3 november 2018

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Archeon in de winter

Elk weekend open!

Sinterklaas - Lekker eten - Midwinter Fair

Nu het drukke zomerseizoen voorbij is, maakt Museumpark Archeon zich op voor een gezellige winter. In de wintermaanden is het park open op zaterdagen en zondagen. Elk weekend is er wel iets te doen. Dat begint op zondag 4 november met het bezoek van de ridder aan Archeon. Zaterdag 10 en zondag 11 november geeft de ridder een demonstratie op het toernooiveld. Daarna volgt de Sint Maarten Optocht op zondag 11 november, gevolgd door de voorbereidingen op het sinterklaasfeest in de Stad van Sinterklaas.

Na de Midwinter Fair is het tijd voor Vier de Winter. In de kerstvakantie is Archeon elke dag open en er is van alles te doen. De schaatsbaan is geopend van 15 december tot en met 13 januari. Eerst voor het schoolschaatsen, daarna vooral voor recreanten. De schaatsbaan van Archeon is aangesloten bij IJSTIJD! van de KNSB.

Een dagje uit in de kerstvakantie is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke brunch of een verrukkelijke high tea. Maar, op andere dagen is er evengoed een lekker broodje of een pannenkoek te verorberen.

Houd voor alle evenementen en activiteiten de agenda in de gaten!

Plan nu je winterse familiedag!