Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Zaterdag 18 augustus 2018

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Leukste Uitje - Viking Festival - Jostiband

Museumpark Archeon is genomineerd voor de titel ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’. Dat is één ding. De titel binnenhalen is iets anders. Daarvoor moet er heel vaak op Archeon worden gestemd. Hoe dat moet, lees je onder het kopje ‘Leukste Uitje’.

Behalve een leuk uitje is Archeon ook een geweldige trouw- en feestlocatie, kun je er historisch verantwoord logeren en staan museumpark en directie midden in de samenleving. Dat zie je bijvoorbeeld het eerste Archeon Magazine en ook aan het benefietconcert van de Jostiband. Archeon is jarig en wie jarig is, trakteert. Archeon wil dat samen met u doen en heeft daarvoor een bijzonder doel uitgekozen: de CliniClowns. Met een speciaal optreden van de Jostiband.

Het Romeins Festival is net geweest , maar in het weekend van 25 en 26 augustus is er alweer een festival: het Viking Festival. Het weekend van 1 en 2 september staat in het teken van de Prehistorie, er zijn dan in alle prehistorische locaties archeotolken en gasten aanwezig om meer te laten zien en te vertellen over bijvoorbeeld de Hunebedbouwers, het Trechterbekervolk of over de jager-verzamelaars uit het mesolithicum. 

Zie voor deze en veel meer activiteiten dit najaar de website www.archeon.nl