Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Zaterdag 1 juli 2017

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Zomer in Archeon

Zomer in Archeon

Bijzondere expositie ikonen

Tentoonstelling - LICHT, ikonen van vroeger en nu - Romeins Festival

Een dagje naar Museumpark Archeon is meer dan een dagje gezellig erop uit. Dat blijkt ook uit de zomerexpositie 'LICHT, ikonen van vroeger en nu'. De directie van Archeon, Jack en Monique Veldman, zijn bijzonder trots op de expositie: “Het thema past heel goed bij wat wij in het museumpark willen bereiken: onze gasten en bezoekers betrekken bij het levende verleden van ons land.” Deze tijdelijke expositie is in een passende omgeving ondergebracht: het Koopmanshuis in de middeleeuwen.

Natuurlijk zijn de hele zomer alle andere locaties ook gewoon open. Er is van alles te zien, er worden prachtige verhalen verteld, er zijn veel demonstraties en je mag heel vaak lekker meedoen. Door activiteiten als varen in een prehistorische kano, zelf een romeinse fibula maken of het spelen van een middeleeuws spelletje, stap je als het ware terug in de tijd. Een dag naar Museumpark Archeon is een dag ‘wandelen’ door de Nederlandse geschiedenis!

Beleef de geschiedenis in Archeon!

Lees meer