Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Zondag 19 maart 2017

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Voorjaar in Archeon

Paasbrunch - Expositie - Paasweekend - Pannenkoeken

Tot eind maart is het winterseizoen in Archeon, ook al vieren we elk weekend het voorjaar volop! Zaterdag 18 en zondag 19 maart en zaterdag 25 en zondag 26 maart is Museumpark Archeon open van 11.00 tot 17.00 uur. In het Romeins Museum is een expositie evenals in het Romeinse Badhuis. Mis de kans niet op kijkjes achter de schermen als alle ‘bewoners’ in het museumpark druk bezig zijn met het gereedmaken van alle locaties!

Op zaterdag 1 april begint officieel het nieuwe zomerseizoen. Archeon is dan van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur open voor alle bezoekers. Bezoek de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Maar: vergeet ook het Archeologiehuis/Romeins museum niet! Natuurlijk wordt iedereen gastvrij onthaald in de Romeinse Herberg en in het middeleeuwse Klooster.

Het eerste evenement van het nieuwe seizoen is in het Paasweekeinde. Op Goede Vrijdag is een veertiende-eeuwse Paasviering in het Klooster, zaterdag en zondag komt Allemansend op bezoek en natuurlijk staat de Paasbrunch klaar!

Archeon: De Wereld van de Geschiedenis!

Lees meer