Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Maandag 26 september 2016

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Rijnlandgeschiedenis zoekt redactioneel talent!

De site groeit en hoe! Sinds de start van de site, eind 2014, is het aantal deelnemende organisaties toegenomen van 13 naar 36 en dat aantal groeit nog steeds. Het aantal unieke bezoekers heeft zich verdubbeld: in 2015 tot en met augustus 3366 unieke bezoekers, in dezelfde maanden van 2016 waren dat er 6790. Nu is het van belang deze groei vast te houden. Nieuws en agenda lopen goed. Veel van de deelnemende organisaties plaatsen regelmatig items op de site en hier en daar vult webmaster Onno Koerten aan. Bij vragen en hulp kan je ook altijd bij hem terecht. Voor de nieuwe aansluitingen en de Facebookpagina, die regelmatig een nieuw bericht heeft, tekent webmaster Olav Siero. Beiden zijn te bereiken via: webmaster@rijnlandgeschiedenis.nl.

Waar we dringend versterking voor nodig hebben is de Artikelenbank onder redactie van Cor Smit.

·         Wie ondersteunt Cor Smit met het opsporen en beoordelen van artikelen, oud of nieuw, over historisch Rijnland? Kennis van de bredere Rijnlandse geschiedenis is een pre, maar niet per se  nodig. Belangstelling voor die geschiedenis natuurlijk wel.

·         Wie ondersteunt Cor Smit met het redigeren van teksten en is goed in communiceren, heeft gevoel voor lay-out en vormgeving, en kan de artikelen op de site plaatsen?

We zoeken ook een nieuw bestuurslid. Sylvia Braat heeft te kennen gegeven op termijn te willen stoppen. Het lidmaatschap is eventueel te combineren met een of meer van bovenstaande taken.

Voel je ervoor of weet je iemand neem  dan contact op met inforijnland@geschiedenis.nl