Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Zondag 11 september 2016

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

ARCHEON September: maand vol evenementen!

Schrijversweekeinde - The Beckmanprijs - Culinaire proeverij met Pierre Wind

Het is een prachtige nazomer en dus ga je lekker naar buiten. Waar anders dan in Archeon kun je lekker wandelen, veel historie veel zien en nog meer lekker meedoen met alle andere activiteiten? En, mocht er een keer een buitje vallen, dan zijn er altijd nog meer dan 40 overdekte locaties en het Romeins museum.

Deze maand is er elk weekeinde een ander evenement. Kom dus genieten van het spectaculaire Riddertoernooi. Laat je voorlezen tijdens het evenement Schrijvers van de Ronde Tafel of vraag een handtekening van een van de auteurs van historische kinderboeken. Je kunt natuurlijk niet wachten totdat je weet wat topchef Pierre Wind nu weer heeft bedacht aan historische hapjes. Proeven mag, maar als je een insectenhapje niet ziet zitten, dan is er altijd nog het Pannenkoekenklooster!

September Archeon maand!

Lees meer