Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Zaterdag 15 oktober 2016

Contactgegevens
Spanjaarskrocht 110
2211 ER Noordwijkerhout
T 06-83908179
E info@noordwijkerhoutvantoen.nl

Noordwijkerhout, Stichting Noordwijkerhout Van Toen

Stropersboek gepresenteerd

Het was nog niet eerder zo druk bij NoVaTo als vandaag. Deze middag werd bij de stichting Noordwijkerhout van Toen het nieuwe boek ‘Onthou je dag’ van Peter van den Burg gepresenteerd. Veel mensen hadden de moeite genomen om te komen kijken en luisteren naar de presentatie van foto’s uit het boek door Van den Burg. Het was voor velen een feest van herkenning waardoor nog meer verhalen los kwamen.

Na de presentatie overhandigde Van den Burg het eerste boek aan burgemeester Goedhart. Ook een aantal andere genodigden kreeg een exemplaar uit handen van de schrijver. Hierna ging de verkoop van start en was het dringen geblazen bij de tafel waar Van den Burg de boeken signeerde.

Voor de mensen die vooraf hadden ingeschreven ligt hun boek tot 28 december klaar in de Zeestroom. Een ieder die zich niet heeft ingeschreven, maar wel graag een boek wil aanschaffen wordt geadviseerd niet te lang te wachten, want de oplage is beperkt. De boeken zijn alleen verkrijgbaar bij NoVaTo voor de prijs van € 35,-.

Onverwacht is van het boek over Noordwijkerhoutse boerderijen van Van den Burg, een klein aantal opgedoken. Mocht u dit boek nog aan uw verzameling willen toevoegen, dan kan ook deze worden aangeschaft bij NoVaTo. De Zeestroom aan de Hoogstraat 58a is open voor bezoekers op woensdag en zaterdag van 14:00 – 16:00 uur.