Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
Woensdag 8 juli 2015

Contactgegevens
Spanjaarskrocht 110
2211 ER Noordwijkerhout
T 06-83908179
E info@noordwijkerhoutvantoen.nl

Noordwijkerhout, Stichting Noordwijkerhout Van Toen

Maatschappelijke stage

Ook bij de stichting Noordwijkerhout van Toen zijn ze gesignaleerd: maatschappelijke stagiaires. Twee leerlingen van 4 VWO van het Teylingen College locatie Leeuwenhorst hebben het afgelopen halfjaar hun maatschappelijke stage gelopen bij NoVaTo. Verschillende bezoekers hebben zij voorzien van een kopje koffie of een gevraagde fotokopie, maar ook andere voorkomende werkzaamheden hebben ze gedaan. Eén van hen heeft zelfs informatie aangeleverd over zijn opa, waar de stichting heel blij mee is.
Hoogtepunt voor NoVaTo was toch wel de presentatie van de maquette van kasteel Leeuwenhorst die door Lars en Maud voor het eerst getoond werd aan het publiek. Leuk detail was dat hun school niet alleen vernoemd is naar het kasteel, maar ook bijna op dezelfde plek staat. Als dank voor hun inzet kregen de leerlingen een certificaat en een mok met wat lekkers erin.