Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
donderdag 8 april 2021

Stichting Historische Publicaties Holland-Rijnland

Digitale bijeenkomst 'Kerkenvisie'

Op dit moment hebben twintig gemeenten in Zuid-Holland een decentralisatie-uitkering aangevraagd en/of ontvangen ter ondersteuning voor de opstelling van de Kerkenvisie. Het overgrote deel van deze gemeenten is zich nog aan het oriënteren en verwacht medio 2021 met de echte werkzaamheden te kunnen beginnen. De bijeenkomst op 8 april is bedoeld om de gemeenten met elkaar in contact te brengen, kennis te maken en elkaar te informeren. Daarnaast biedt de bijeenkomst een moment van verdieping en verbreding die het proces van de Kerkenvisie een meerwaarde kan geven. Denk daarbij aan de immateriële aspecten ven het religieuze erfgoed het roerende erfgoed en burgerparticipatie.

Wij nodigen medewerkers van gemeenten en leden van kerkenbesturen die betrokken zijn bij de opstelling van de Kerkenvisie van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen.

Datum: 8 april 2021
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Waar: online, deelnemers krijgen een uitleg en link toegestuurd via de mail
Aanmelden: verplicht, zie hun website.