Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
zaterdag 2 maart 2019

Contactgegevens
van Boetzelaerstraat 48
2406 BG Alphen aan den Rijn
T 0172-424048

 

Alphen, Historische Vereniging Alphen aan den Rijn

Historische Wandeling in Alphen aan den Rijn

Wandelen met de stadsgidsen van de Historische Vereniging Alphen aan den Rijn leiden u door het centrum van de stad en langs de oevers van de Oude Rijn. Onderweg vertellen zij over de geschiedenis van de bewoners, de bebouwing en de bedrijvigheid door de eeuwen heen. Zo'n wandeling kan in tijd variëren al naar gelang de samenstelling en interesses van de groep. Ruime aandacht zal worden besteed aan uw wensen en vragen tijdens deze tocht. Een minimum aantal deelnemers is niet vereist, wat betekent dat de stadswandeling altijd doorgaat.

Kosten: De stadsgidsen leiden u belangeloos rond.

Als tegemoetkoming in de kosten van publiciteit en organisatie vragen wij een kleine bijdrage: Volwassenen: € 2.00 inclusief consumptie Kinderen tot 16 jaar: € 1.00 inclusief consumptie

Wanneer?

Deze wandeling is het gehele jaar door op de eerste zaterdag van de maand. Start- en eindpunt: gebouw “De Vergulde Wagen” van de Historische Vereniging Alphen aan den Rijn, Van Boetzelaerstraat 48, 2406 BG Alphen aan den Rijn (tegenover Intertoys).

Duur van de wandeling: 1.5 – 2 uur. Vertrektijd 11.00 uur.