Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
Menu
Rijnlandse Geschiedenis streeft naar meer historische samenhang en kennisuitwisseling in de regio.
zaterdag 2 maart 2024

Contactgegevens
Koraalzwam 58
2403 SM Alphen aan den Rijn
T 0172438964

 

Nederlandse Genealogische Vereniging, afdeling Rijnland en Kennemerland

voorouderspreekuur Leiderdorp

Wilt u beginnen met onderzoek naar uw voorouders en weet u niet hoe?

Of bent U al begonnen, maar loopt U ergens vast?

Op onze voorouderspreekuren is iedereen van harte welkom met vragen, zowel leden als niet-leden. Deze spreekuren vinden plaats in de Sterrentuintuin, een makkelijk te bereiken locatie in Leiderdorp.

Wilt u beginnen met onderzoek naar uw voorouders en weet u niet hoe dat moet? Bent u vastgelopen met uw onderzoek of tijdens het onderzoek zijn verschillende vragen ontstaan? U bent van harte welkom op het voorouderspreekuur. Op dit spreekuur treft u enkele bestuursleden, die met u zullen meedenken en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Wij helpen u graag met uw vragen over stamboomonderzoek en familiegeschiedenis.

Bovendien kunt u kennismaken met het opzoeken van de gegevens via internet. Probeer zoveel mogelijk gegevens over geboortedatum en plaats van voorouders mee te nemen.

Adres: 

De Sterrentuin - van Diepingenlaan 110 - 2352 KA Leiderdorp 


Aanvang: 10.30 uur - Einde: 12:30 uur