Rijnlandgeschiedenis.nl gebruikt cookies om bezoek te meten en om het voor bezoekers mogelijk te maken informatie op deze website te delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Accepteer cookies
dinsdag 20 november 2018

Contactgegevens
Koraalzwam 58
2403 SM Alphen aan den Rijn
T 0172438964

 

Nederlandse Genealogische Vereniging afd. Rijnland

Militaire voorouders en genealogische bronnen

Tijdens deze lezing zal mevr. Bons ingaan op onderzoek naar militaire voorouders vanaf de Franse tijd tot nu. Hierbij staat zij voornamelijk stil bij welke bronnen we kunnen vinden bij het NIMH en het Ministerie van Defensie. 

Daarnaast zal zij ook iets vertellen over welke bronnen andere instanties kunnen bieden, zoals militieregisters en verschillende bronnen online. Op deze manier krijgen wij een zo vollefig mogelijk genealogisch onderzoek naar militaire voorouders in de afgelopen twee eeuwen.

Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Scheppingskerk, van Poelgeestlaan 2, 2352 TD Leiderdorp. De zaal is open vanaf 19:00 uur, de toegang is gratis.Koffie en thee ad € 1,50 wordt verzorgd door de koster van de kerk. Het gebouw is goed rolstoeltoegankelijk. De parkeergelegenheid is ruim en gratis. Er zijn goede busverbindingen vanaf zowel Station Leiden Centraal en Leiden Lammenschans.